Поштујемо вашу приватност. Нећемо продавати или делити ваше личне податке, укључујући ваше име, датум рођења, адресу е-поште и лозинку. Поруке које шаљете људима на Speedy Net су личне и неће се делити са другим људима или веб локацијама. Ваша лозинка је сачувана шифрована у нашој бази података.

Ваш профил на Speedy Net је видљив свима, али можете изабрати са ким ћете делити своју адресу е-поште и датум рођења. Ако сте се регистровали на Speedy Match, ваш Speedy Match профил ће бити видљив само људима који вам одговарају у складу са подешавањима која сте поставили на сајту, а ви њима одговарате према њиховим подешавањима. Ваш профил на Speedy Match се неће појавити на Google-у и није видљив људима који нису регистровани на сајту.

Ако сте деактивирали свој налог на Speedy Net или Speedy Match, ваш профил на том сајту ће бити уклоњен са сајта и нећете се појављивати у резултатима претраге других људи на сајту. Имајте на уму да деактивирање вашег налога на Speedy Net такође аутоматски деактивира ваш налог на Speedy Match. Можете деактивирати само свој налог на Speedy Match, у ком случају ће ваш Speedy Net налог остати активан. Можете поново да активирате свој налог након што га деактивирате кад год желите.

Ако желите, можете избрисати свој налог на Speedy Net. Брисање вашег Speedy Net налога ће аутоматски избрисати и ваш Speedy Match налог. Да бисте избрисали свој Speedy Net налог, пријавите се на Speedy Net, деактивирајте свој налог, а затим кликните на „Избриши налог“ (у менију „Уреди профил“). Попуните податке у формулару и потврдите. Имајте на уму да се избрисани налог не може вратити. Брисање налога је трајно и неповратно.


Speedy